Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezek után megéri itthonra...

Ezek után megéri itthonra erős kocsit venni?

Figyelt kérdés
[link]
2013. szept. 4. 22:08
 1/7 A kérdező kommentje:
Szerintem már nincs értelme. Nem lehet majd egy jót autózni vele.
2013. szept. 4. 22:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Amúgy sem éri meg mert azok esznek is mint állat, plusz ha tényleg mindenhol lesz fix traffipax kár kockáztatni mert drága a büntetés. Meg a magyar utak nem olyanok hogy lehessen rajtuk gyorsan menni mert 100 km/h felett maximum autópályákon meg gyorsforgalmi utakon érdemes menni ezeken a kis főutakon én alapból se mennék túl gyorsan mert a sok kátyú meg minden szirszar ami ott van tönkreteszi a félautót és az is majdnem annyi veszteséget okoz mint egy bírság gyorshajtásért.
2013. szept. 4. 22:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért trafik nélkül megéri? Olyan drága a teljesítmény adó, hogy nem mer az ember nehéz autót se venni, amiben anyag van, mert ahhoz kellene már egy 150 lovas motor, arra meg hatalmas az adó.
2013. szept. 4. 22:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Erős autóval is lehet 130-cal menni...

Ha az autóm új lenne 68 000 forint lenne az éves teljesítményadóm a 272 lóerőre. Ez két tele tank benzin...

2013. szept. 4. 23:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Az én kocsim 150 Lovas és mégis betudom tartani itthon és külföldön is vele a szabályokat.Bár én egy 150 lóerős autót nem mondanák épen hú de nagy teljesítményű gépnek.Szerintem átlagos és attol hogy bírna az autó 200 KM/h val menni ez nem jelenti azt hogy nem lehet vele a szabályoknak megfelelően közlekedni.Én pl pont azt szeretem eben a 150 lovas dízelembe hogy pályán sem zabál 130-cas tempónál.Gyors hajtást meg egy 90 lóerős autóval is el lehet követni még pályán is akár.És egy 150 lóerős autóra ami 110 KW os sem a teljesítményadó és a biztosítás sincs az eget rengető kategóriába.
2013. szept. 4. 23:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Persze h megéri. Mivel aki erős kocsit vesz itthonra, annak bőven van pénze, vesz rá egy radar blokkolót aztán kész. A mai drága autókon nincs az a kutya, macska, rendőr aki észreveszi. Parkolóradar, sávelhagyó cucc, követési távolság érzékelő, meg ilyen-olyan kamerák meg mittomén mik között. Engem eddig 26 alkalommal állítottak meg igazoltatni csak úgy, személyautóval, de nyugodtan szaladgálhattam volna végig radar blokkolóval, nem mászott le senki az autó elejéhez. Pedig ez egy 14 éves szar, simán kiszúrnák.
2013. szept. 5. 01:18
 7/7 anonim ***** válasza:

150 lóerő egy mai nehéz kocsihoz éppen kielégítő.

Engem inkább 2 dolog zavar. Az egyik a darab ár, harmad annyiból a leírt funkcióknál többet tudót is ismerek, és akkor még bőven maradna profitra, beüzemelésre. Bár lehet, hogy X ideig utána ingyen üzemeltetik ezeket, de ezt nehezen tudom elképzelni. A másik az, hogy mindenért büntetni fognak, amiért csak tudnak. Valahogy vissza kell termelni a beruházást árát és profitot is kell termelni. Ja, hogy nem is ez a lényeg az egészben :)

2013. szept. 5. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!