Keszőke kérdése:
Skoda Favorit olaj csere a váltóban, de hogyan?
Figyelt kérdés
Olajat akartam cserélni a váltóban ezért leengedtem az olajat, de a beöntőnyílásként szolgáló kilométeróra spirál meghajtója a rögzítő csavar kivétele után sem hajlandó kijönni bármekkora erőlködéssel sem a helyéről már attól tartottam elszakítom a spirált. Milyen módon tudom kiszedni, mert nem használhatom az autót olaj nélkül. Valami ötlet?2013. szept. 4. 20:42
1/2 Dörmögő válasza:
Nem értek a skodához, de elvileg a váltó oldalán van egy csavar ami ahhoz kell hogy a megfelelő olajszintet beállítsd. Azon keresztül lehet hogy fel tudod tölteni a váltót.
2/2 anonim válasza:
Rögzitő csavar egy lapot fog oda,gondolom a lapot is kivetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!