Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezt meg lehet csinálni? Infó...

Ezt meg lehet csinálni? Infó lent.

Figyelt kérdés
Ha a Fiat Ritmomba raknék egy 1.3 turbós Fiat Uno motort meg lehetne azt csinálni, hogy a motorszámot átüttetem, hogy ugyanaz legyen mint a régi Ritmo motoré és így elkerüljem a hosszas szarakodást és a sok pénzt?
2009. nov. 1. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindent meg lehet csinálni, max az eredetvizsgán bukik a kocsi.
2009. nov. 1. 20:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Technikailag megoldható. Viszont ezzel meghamisítod a gépjármű egyedi azonosító jeleit. Ez eredetiségvizsgálaton, illetve műszaki vizsgán (környezetvédelmi felülvizsgálaton) lehet gond. Ha másért nem, azért, mert a motor nem hozza a motorkódnak megfelelő károsanyag-kibocsátási értékeket (és hidd el, ez lesz vele a legkisebb gond).
2009. nov. 1. 20:51
 3/6 A kérdező kommentje:
eredetvizsgán hogy bukik?
2009. nov. 1. 21:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Te írtad, hogy átütteted a motorszámot. UV lámpával megvilágítják, és már bukott is az autó.
2009. nov. 1. 21:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Minden esetben megvilágítják? de eredetvizsga csak akkor van, ha eladom, nem? (első autóm lesz, még tapasztalatlan vagyok ilyen téren :D)
2009. nov. 2. 15:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Ne értsetek félre, nem vagyok az a hifis tuningolós részegen vezető, aki elcsapja a szerencsétlen ártatlanokat a zebrán..:D engem érdekelnek a motorok, és a teljesítményük növelése, és nem forgalomba tolnám neki, hanem szlalomversenyen, viszont mindenképpen rendszámosnak kell lennie, mert arra nincs pénzem, hogy 2 autóm legyen.. meg az autó odavitetése is drága és még folytathatnám...:S
2009. nov. 2. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!