Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autómban nem működik az...

Az autómban nem működik az elektromos tükör. Műszaki vizsgán átengedik?

Figyelt kérdés
Fényszórókon és a gumikon kívül miket érdemes még átnéznem előtte?
2013. szept. 3. 10:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem felkötötték, és azt mondták amit fentebb leírtam. Tőlem higgy amit akarsz, nem érdekel a nyomorod. :)
2013. szept. 3. 14:46
 12/14 anonim ***** válasza:

Én februárban voltam, és nekem se néztek hibakódot. Pedig márkaszervizben vizsgázott az autó, ahol lett volna diagnosztikai lehetőség.

Amúgy ha csak az ECU-t nézik az nem gond, mivel a tükör állítást nem valószínű, hogy a motorvezérlő elektronika tárolja.

Ha a többi vezérlőt is nézik, ott lehet eltárolt hibakód.

Nekem pl arra is szokott hibakódot dobni, ha olyan helyen vagyok, ahol nincs rádió vétel. FM vételi hiba, vagy valami ilyesmi címszóval.

Ha emiatt nem kapna műszakit az autóm, az érdekes lenne...

2013. szept. 3. 15:02
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha vizsgán ott virít a motorhiba lámpa a műszerfalon akkor esetleg elmélyednek a dologban, de okos ember ezt előtte megoldja egy égőkitekeréssel. De tényleg kiváncsi vagyok arra a szervizre ahol az összes márka összes típusának diagnosztikájára van felszerelés mondjuk 1990-től -a mai napig.

Itt arról van szó hogy aki maga viszi a kocsit azt próbálják megszívatni a kákán csomót keresve. Érdekes mód a csókos szerelők és jattolók által vitt kocsik átmennek 3 keréken is.

2013. szept. 3. 15:08
 14/14 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat. Szervizkönyvbe átnéztem a kapcsolási rajzot és az elektromos ablak nem fog hibát dobni, egyébként az "engine check" lámpát sosem láttam még eddig. (persze gyújtáskor világít :) )

Viszem szerelőhöz egyéb apróság miatt, akkor azért átnézetem vele is, de talán nem lesz semmi gond a vassal. :)

Még egyszer köszönöm!

2013. szept. 7. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!