Jawa Babetta 210 (28ezerért) vagy Yamaha Beluga (45ért)?
Egy Babetta se ér 28 ezer ft-ot. A helyedben, ha robogót akarnék venni minél kevesebb pénzből, akkor Yamaha Jog-ot vagy Honda Dio-t keresnék. 50-60 ezer ft-ért talán találsz olyat, ami még használható.
Amúgy meg, ha kevés pénzed van, én Simsont vennék a helyedben.
# 1
Van, ami 50.000 forintot ér, csupán hétköznapra nem normális, aki ilyet vesz, mert ezeknek ma már csak eszmei az értékük, az veszi meg a Babettát, aki: a) gyűjti b)vissza akar emlékezni kamaszkorára...:)
Egyébként én és valami Jog vagy Dio félét ajánlok. (Amúgy a Simson se ördöngős vas...)
Hát, a belugát nem ismerem,de látatlanba azt ajánlom.'-es ajánlatai is jók,meg még a honda taktról hallottam jókat,de erről nincs személyes tapasztalatom,érdeklőd még.Esetleg Egyes válaszoló?
A Simsonhoz kell egy kis tipusismeret,mindegyik "egyéniség",nem árt,ha alapszerelési trükkökkel(gyújtás,karburátor)tisztában vagy.Sok Simsonos ismerősöm van,mindig bütykölnek rajta valamit.
Lehet, hogy a Babetta ócskább, a beluga pedig jobb, de én a Babettát választanám.
Annó az volt nekem is. Egyszerű gépezet, mint egy faék. :-D
Ha úgy alakul, félretolod és árok szélén megszereled. :-)
Nálam 38km/h volt a vége és 50-60 km-eket mentem vele egyhuzamban. (100 kg vagyok)
Alkatrészeket a mai napig lehet hozzá kapni, akár újat, akár bontottat szarér-hugyér.
Míg egy Belugához, vagy Mint-hez. . . . -hát nem is tudom.
De Te döntesz.
Szerintem a Babetta még kezdőmotor előtti kezdőmotornak is jó.
Nem mondom, hogy nem hibásodik meg (mert olyan használt motor nincs) de legalább megtanulsz a motorozás mellett szerelni is.
Ja és mégvalami!
SOKKAL KISEBB AZ ESÉLYE annak, hogy egy Babettát ellopnak! ;-)
Vuclitóbiás!
" Hát, a belugát nem ismerem,de
látatlanba azt ajánlom"
-Gratulálok!
Látatlanban ajánlgatsz olyant amit nem is ismersz?
Ez olyan mint: sültcsirke vagy teveszar?
Hmmm. . . . .-hát nem is tudom. Teveszart még nem ettem, de így 'látatlanban' biztosan az a jobb, ezért azt ajánlom Neked!
BRAVÓ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!