Mondjam azt hogy, veszélyes-e 27 éves korban a gyorsasági motorozás?
Mindkettő kortól független, láttam 15 évest aki úgy felöltözött egy 50-es robogóhoz, hogy ha egy transit elkapja még azt is pár töréssel átvészeli, láttam olyat is hogy a környéken a gyerek szert tett a jogsira, sisak nélkül kockás bermudában atléta párosítással, állandóan ütközőig van húzva az a fránya gáz kar
Szóval én tartom azt az elvet, hogy aki az eszével motorozik, az biztonságosabb úton jár, mint aki sz*rik a többi közlekedőre és magára is, és a határait próbálgatja
Veszélyes de nem a kor miatt, hanem a mások felelőtlensége miatt is. De sose szabad erre gondolni mert csak idegeskedsz
Ne robogózz, MOTOROZZ.
A robogó szar.
17 éves vagyok és volt pár motorom.
Miért is?
Úgy tudom Talmácsi még iskolába se járt,amikor apukája ráültette.De...hallgatott a jó szóra,sokszor esett biztos,de azt pályán,így nem veszélyeztetett másokat.
Ebből azt akartam kihozni,hogy nincs alsó korhatár,agyban kell felnőni,csak annyira húzd a gázt,amennyire elöre tudsz gondolkodni(saját tapasztalat).
Ha helyén van az eszed,nincs baj,bár 14 évesen ez ritka(ne vedd magadra) és a majdmegmutatom-ból van általában a baj.
Minden esetre,sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!