Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vannak itt Aprilia szakértők?...

Vannak itt Aprilia szakértők? Akik értenek az Apriliákhoz?

Figyelt kérdés
Egy Aprilia Pegaso 125 (1999) átlehet építeni elektronikus vezérlésűre? Lehet nem jól írom le a dolgokat, sajnos még nem nagyon értek a motorokhoz. Az lenne a lényeg, hogy akartam venni egy digitális Aprilia műszerfalat, de azt mondták hogy nem lehet beszerelni mert a pegaso több mechanikus alkatrészt tartalmaz. Mi kell hozzá, hogy beépíthető legyen? A pénz nem számit, nagyon szeretem a Pegasomat, és nem kell más motor, erre bármennyit ráköltök.

2013. aug. 30. 19:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem kell egy digit. műszerfal,egy üres jeladó,egy olaj jeladó,valamint egy elektronikus km jeladó és egy féktárcsa amiben mágnes van.

A műszerfalat az aksira kellene kötni.

Egyszer szereltem ilyet valahogy ìgy volt.

2013. aug. 30. 19:23
 2/7 A kérdező kommentje:
első, a digitális műszerfal megvan, adott egy aprilia pegaso strada műszerfala és egy aprilia tuono műszerfal is. a jeladókat egy szerelő betudja rakni? fedélzeti számítógép meg ilyesmik nem kellenek?
2013. aug. 30. 20:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Egy szerelő megtudja csinálni.Jeladókat,vezetékeket szerezned kell,lehetőleg olyan motorból amilyenből a műszerfalat.A fedélzeti számítógép nem biztos hogy működni fog,és ha működik is csak a legalapabb dolgokat(km,sebesség) fogja mutatni.Én amondó vagyok szerezz egy yamaha dt 50-es műszerfalat jeladókkal,vezetékkel együtt az még olcsóbb és könnyebben megvalósítható.Utóbbi talán otthon is,ha megnézed hogy volt eredetileg összerakva.
2013. aug. 30. 20:41
 4/7 A kérdező kommentje:
a pegasom és a mai gyártású fedélzetis motorok között mi az a konkrét különbség amit nem lehet átépíteni a pegaso-ba?(bármennyit ráköltök, tehát a pénz az nem akadály)
2013. aug. 31. 11:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Vegyél egy aprilia rs 125 digit műszerfalat.

Mivel a blokk szerintem hasonló,csak kis átalakítások kellenek.De ezt egy szerelővel csináltasd.

2013. aug. 31. 11:47
 6/7 A kérdező kommentje:
5-ös, igen gondolkoztam rajta mert valóban Rotax 122 blokk van benne, mint az enyémben is. nemrég volt NiCoSil-oztatva a blokk Torino-ba, így teljesen fellehet újitva.
2013. aug. 31. 13:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor hajrá:)
2013. aug. 31. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!