Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a baja a simson-nak?...

Omgtfl99 kérdése:

Mi lehet a baja a simson-nak? Többi lent

Figyelt kérdés
menet közbe, akármelyik fokozatban, ha elengedem a gázt, nincsen semmi pörcögés, meg életjel, egyszerűen csak megy le a fordulatszám. ha nem húznám meg ujra a gázt, akk le is fulladni. :/ . karburátort vagy 5-ször kitakarítottuk, nem szimeringes, olaj-benzin szint rendben, tömítéseket kicseréltük, tűszelepet kicseréltük. gyertya ad szikrát, aksi nincs lemerülve. egyszerűen nem tudjuk mi lehet a baj. indulni egy taposásra simán indul. alapjárata ingadozó.

2013. aug. 30. 17:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért kellene elengedett gáznál "pöcörögnie"?
2013. aug. 30. 17:51
 2/5 anonim ***** válasza:
majd ha nem lesz az alapjárat ingadozó akkor fog pöcörögni ha visszaveszed a gázt, de ameddig nem jó az alapjárat addig olyasmi Hibrid lesz a géped, ha visszaveszed a gázt akkor leáll és addig nem fogyaszt üzemanyagot és gurulhatsz úgy hogy nem jár a motor, tehát egy kereszteződésnél 50 méterrel előtte visszaveszed a gázt hagyod leállni és gurulsz 3.ba vagy 4.be a kuplunghoz sem nyúlsz, ha odaérsz a sarokhoz akkor újból adsz gázt hogy visszainduljon, vissza fog indulni mert sebességben gurulsz, és ha nem jön semmi akkor mész előre, ha meg jön valami akkor is vissza kell indítani, mert ha lefékezel és megvárod ameddig elmegy az autó vagy ami éppen jön és ha nem indítod vissza akkor nem lesz lendületed és nem indul vissza, tehát mire odaérsz a kereszteződéshez addigra vissza kell hogy indítsd, és sok benzint meg tudsz spórolni ha nincs alapjáratod :D
2013. aug. 30. 22:04
 3/5 A kérdező kommentje:
hát de ez igy szar, mivan a városban? meg ez igy azért elég kockázatos, meg egyben még idegesítő is. mi lehet a baja? télleg má mindent megnéztünk
2013. aug. 31. 00:27
 4/5 anonim ***** válasza:
karbit próbáld kicserélni, nekem is ez volt a baja, én se jöttem rá mi a gond, most star karbi van rajta, és jó
2013. szept. 1. 07:17
 5/5 A kérdező kommentje:
hát de szinte vadonat uj a karbi, ha szétszedem, mindenhol patyolat tiszta, semmi sem kopott, semmi sem szorul benne cserére, ma mentem vele egy kicsit, és csak ugy köpi a füstöt, és sokkal gyengébb mint volt.
2013. szept. 1. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!