Aprilia RX50. Vélemények?
Szeretnék venni egy RX50-est mert most tettem le az M-es jogsit...de előbb kikérném a véleményeteket:)
előre is köszönöm:)
Nekem volt, jól megszívtam vele, egyszer az olajszivattyúnak a motorja halt meg(mert ugye külön olajzásos) nem keverte a benzint-->besült,a hűtőből, csak úgy egyik napról a másikra átfolyt a víz a blokkba, azt beindítottam, tolta ki szépen a kis "tejszínhabot"(víz+olaj keverék) volt még sok bajom vele!
De amúgy megy mint a disznó:)(70es volt)Hogy a gyári milyen azt nem tudom!De az enyém az ott volt a 125ös dt-k között is:) Persze 50es papírokkal:)
Egy fasza robogóval jobban járnál!
Köszi a választ:)
akkor még átgondolom....és a Yamaha DT50-es?
amúgy robogót ha lehet nemszeretnék, mert inkább a váltós motorokat szeretem:D
vagy még az Aprilia RS50-re gondoltam...nemtudom...most elbizonytalanodtam az Apriliával kapcsolatban ahogy elolvastam h neked nem vált be:D
még1× köszii..:)
Ez így igaz!
Az első hozzászóló vagyok, amiket itt írtak a többiek, ezek teljesen így vannak, egy DT is nagyon szuper...ajánlom!
Adjon az isten!
Köszönöm a válaszokat, mindenképpen régebbi 95-2000 ig gondolkodtam mert újra nincs is egy millám, meg a maikat télleg ahogy összerakják....:P
körülnézek majd sportmotor.hu-n :D
és megnézem a DT-ket =)
de inkább akkor egy jó DT :)
köszi szépen minden válaszolónak:)
Szebb jövőt!
Ez egy barátom DT80asa, elég pöpec kis moci. 165 ezerért vette, 13 ezer km-el. Hibátlan. 95ös asszem. Terepen nagyon jó, erős és viszonylag kényelmes is.
Adjon az isten!
Nagyon szép 'kis' motor =)
nagyon megtetszettek így ezek a DT-k lehet akkor ez lesz az egészből mert télleg elég sok rosszat hallani az RX-ről...
és még egy kérdés...ezek DT80-asok 80 cmm3-sek ugye?...és ha igen akkor lehet találni úgy h ötvenes papírral?...mert ugye az M-es jogsi csak ötvenig jó..
köszi a választ:)
Szebb jövőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!