Verbőczi Dávid kérdése:
Szerintetek melyik a megbízhatóbb? Suzuki gsxr 1000 vagy Kawasaki ninja zx10r vagy Yamaha Yzf R6 ( Yamaha R6 )?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek ezek a motorok csak nem tudom melyiket a legérdemesebb megvenni ? Ti mit gondoltok ?2013. aug. 30. 07:25
2/5 anonim válasza:
ja én is azt mondom hogy mindegyik jó annyi a különbség hogy a yamaha az gyengébb mert 600-as de még azt sem tudja kihasználni az átlagember.
4/5 anonim válasza:
ami motor
annak neve kawasaki
engem kiskoromban erre megtanított a keresztapukám neki van egy kawasaki zzr 1100 olyan szépen megy 200 fölött is h az hűha van még egy klr 650 enduroja az is szépen megy:)))
5/5 anonim válasza:
Ha igazán jó motort akarsz, akkor hagyd a tömeg cikket és válasz egy igazi gépet: Aprilia RSV4 Factory. Odavágja mindhármat amit emlitettél, kicsit drágább de fényévekkel jobb, szebb és megfordulnak utánna az emberek! Tudom miről beszélek, mert nekem is ez van és motoros találkozókon mindig megbámulják az olasz paripát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!