Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megtartsam a CPI Popcorn-om...

Gergo9611 kérdése:

Megtartsam a CPI Popcorn-om vagy cseréljem egy Simson-ra?

Figyelt kérdés
Szeretem ezt a robogót, nincs rá panasz ,de kicsit lassú folytást nem akarom kivenni belőle ,meg egy kicsit vagánykodni is akarok (pl.: sergetni stb.).

2013. aug. 28. 15:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha szeretsz bütykölni akkor esetleg. Másképp nincs értelme.
2013. aug. 28. 15:24
 2/3 anonim ***** válasza:
HA vagánykodni akarsz akkor szedd ki a fojtásokat. Szerintem életveszélyes 40-el menni robogóval, sokkal jobb felvenni a forgalom ritmusát (városban).
2013. aug. 28. 15:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Az, hogy a fojtás benne van, mit jelent? Csak 45-el tudsz menni? Mert ha ennél többel bírsz menni vele, akkor abban nincs fojtás.

Amúgy meg, ha meg vagy vele elégedve, marhaság lenne lecserélni egy Simsonra. Ha olyat fogsz ki, amivel nem törődtek, sokat rá lehet költeni. Nem éri meg. Az sem fürgébb, mint bármelyik fojtatlan robogó.

Ja, és vagánykodni meg ne 50-es motorral akarj. Ahhoz az túl pici. De tényleg, mit jelent az, hogy sergetni? :) Ezt a szót még sose hallottam.

2013. aug. 28. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!