Az akksim tökélete,bemérettem.
A második válasz is nagyon logikusnak tünik,sőt szerintem ez a pontos válasz kérdésemre! Ha a gyergyát kiveszem,egy pár csepp benzint öntök be a hengerbe a gyertya alá,elvileg indulnia kell! ( ezt mo dta egy szerelő)
Az üllés alatt van a benzintartalyom,nemigen értem hogy hogyis csináltad,de nagyon jól hangzik,megcsinálnám én is.Egy közeli kéket esetleg nem küldenél róla? Hátha letudom koppintani!
köszi
Nekem az ülés mögött van a benzintartály, alatta a karbi és a légszűrő van.
Egyszerű elképzelni:
Ahol a levegőt beszívja a blokk (már a légszűrő után!) fórtam egy lyukat, beleragasztottam egy kis fém "csöcsöt", amire rá lehet húzni a benzin és nyomásálló benzincsövet (talál 6-o vagy 8-as). Ezt a csövet kivezettem az ülés alatti csomagtartóba és rátettem egy olyan csapot, ami légmentesen zár! Ha nem indul a gép akkor a csapot megnyitva belefújok egy sima fecskendővel benzint, elzárom a csapot és ráindítózok. Beszívja a benzingőzt a motor és puff, már indul is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!