5 éves Ignis, vagy 8-10 éves Swift Sedan?
Figyelt kérdés
2009. okt. 31. 10:06
11/16 A kérdező kommentje:
upsz. -.-
de az drága mulatság, nem?
meg nem mindenhol vállalnak dízel motort zöldkártyára...
:O
meg a dízelautó szervízelése drágább...
2009. okt. 31. 19:36
12/16 anonim válasza:
Dízellel olcsóbban autózol.Nekem is dízel van.Nem Suzuki hanem Skoda Felicia.A zöldkártyát mindenhol csinálják Dízelre és benzinesre egyaránt.A gázüzemű az amit nem vállalnak mindenütt.Amúgy valamivel költségesebb a dízel javítása de szerintem akkor is megéri mivel nem gyakori a meghibásodása az adagolónak sem és a többi részének sem.Mondjuk én Suzukiban semmit nem vennék.Egyedül talán a Liana aminek tetszik a formája.
13/16 anonim válasza:
A mai dízelmotorokban még adagoló sincs...csak common rail...
14/16 anonim válasza:
egy dízelben vagy adagoló van, vagy pumpa
15/16 anonim válasza:
swift, az alacsonyabb építésű és szerintem ezért stabilabb is.
16/16 A kérdező kommentje:
1.3as, benzines Ignisben utasként utaztam már.
Swiftet vezettem és utaztam is már benne. Swiftem van, szóval arra húz a szívem. :)
2009. nov. 1. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!