Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha az autóm 1,6-os motorját...

Ha az autóm 1,6-os motorját kiszertném cserélni 1,8 asra milyen papírozás kellhet hozzá?

Figyelt kérdés

2013. aug. 26. 16:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni de:

"Járművet összeépíteni csak kísérleti célra vagy olyan különleges egyedi rendeltetésre szabad, amelyre a hazai kereskedelem járművet nem forgalmaz. Összeépíthető ezen kívül pótkocsi és muzeális jellegű jármű, valamint - a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség Technikai Bizottságának szakvéleménye alapján - az igazolt sportegyesület vagy versenyző tulajdonában lévő, kizárólag versenyzési célra készülő, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) sportszabályainak megfelelő, „feljavított túrakocsi” és „feljavított terepjáró kocsi” osztályba sorolt gépkocsi."

"Jármű összeépítéséhez, új, felújított, javított, illetőleg bontás során kinyert és javítás nélkül beépíthetőnek minősített alkatrészek használhatók. Ezekre az alkatrészekre - a gyári új alkatrészek kivételével - a pótalkatrészekre vonatkozó rendelkezéseket kell megfelelően alkalmazni."

[link]

2013. aug. 26. 21:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha létezik 1.8-as változat a kocsiból akkor valamivel "egyszerűbb". De tuti olcsóbban kijössz, ha eladod, és veszel egy 1.8-ast.
2013. aug. 27. 08:56
 3/3 A kérdező kommentje:
létezik ...1,6 102Le kicsit keveslem 1,8is 140le bontásbol származo blokkokat néztem cakkpakk 100k körül meglenne (e36rol lenne szo) ha egybe veszi meg az ember szénné vannak hajtva ezek az autók. Én is ezért választottam elöször 1,6 ot mert azt nem hajtották szét mert nem lehet vele anyira amperkodni, jó meg minden óramüpontossággal ketyeg de kezd kevés lenni:/
2013. aug. 27. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!