Hol találok ilyen tanpályát?
Figyelt kérdés
Németországban pl. van egy csomó ilyen, ahol kimész egy autóval egy felnőttel és lehet 17 év alatt is vezetni(asszem min. 16)... létezik ilyen Budapesten?2009. okt. 30. 18:42
1/2 anonim válasza:
őrmezőn van egy elhagyatott placc ahol régen az Apenta volt... én is oda járok, és még nagyon nagyon sokan, főleg nyáron... a létra utca közelében van. nézd meg googleban (terkep)
2/2 anonim válasza:
Én tudom holvan.Télen ottis csuszkáltam a hoban.Csak azabaj hogy murvás az ut meg vannak gödrök aztán van egy betonrész de ottmeg kiállo csavarok vannak meg nagyobb kövek:DArra gondolsz?a shellnél kell bemenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!