Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Meg tudnak büntetni ha gyorsan...

Meg tudnak büntetni ha gyorsan megyek motorral de előről fényképeznek le?

Figyelt kérdés
Mert ugye a rendszám a motor hátulján van

2013. aug. 24. 23:54
 1/4 anonim ***** válasza:
40%
Nemigen szoktak szerintem elölről fényképezni. HA mobil traffi kap le, akkor legfeljebb integetni tudnak, hogy lassíts.
2013. aug. 24. 23:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem tudnak.
2013. aug. 25. 08:52
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

A trafik az esetek 99,9%-ában szemből trafiznak, mert ha hátulról trafiznának akkor látnád a fényképező brigádot mikor elhaladsz mellettük és lefékeznél.

Ennél fogva ha szemből kap le a trafi csak akkor tudnak elkaszálni ha pl. ott egy motoros rendőr és utánad megy.

Illeteve néhány fix trafi fotóz hátulról a sztrádákon, de azokat tudni, hogy hol vannak....

2013. aug. 25. 09:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez sokmindentől függ... attól függ kiket mérnek és hogyan... Ha 3 lábú tripod állványról mérnek pl. hídról, akkor utánad tudják fordítani a műszert... de ha autóból mérnek, akkor nyilván nem... Az előttem szólóval pedig vitatkoznék. Én elég sok hátulról való mérésbe ütközök nap mint nap, persze ez a helytől is függ. Nem lennék nyugodtan a helyedben, hogy hátulról nem mérnek, mivel mérnek, szinte mindig, és tudod miért? Azért, mert mindkét sávot tudják mérni az elhaladókat és a közeledőket is... Persze ha észreveszed a mérőautót akkor nem lesz gondod, és mi van ha elbújnak és nem jelez senki? Hát akkor megy a csekk.. :) Nem csak a fix radarok mérnek hátulról, az tévedés.
2013. aug. 26. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!