Etz 250 miért csinálja hogy egyszerűen nem húz olyan mintha keveset kapna most van második túlméretre fúrva és már a fúrás óta belement 3000km mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Mentem vele autóúton de egy darabig húz szépen aztán lassan felkúszik 110-ig utána elkezd lassulni olyan mintha elfogyna az üzemanyag a főfúvóka 135-ös és a súbertű legfelső állásban van lehet hogy meg van fúrva és már nagyobb főfúvóka kell hozzá?2013. aug. 24. 21:35
1/5 anonim válasza:
Kiveszed a gyertyát, azt' megnézed, milyen. Abból el lehet dönteni, mi baja.
2/5 A kérdező kommentje:
A gyertya őzbarna színű
2013. aug. 24. 21:57
3/5 anonim válasza:
A fúrás óta ilyen? Ha azóta, akkor lehet hogy tényleg nagyobb fúvóka kellene. Megéri megpróbálni, mert egy fúvóka pár száz ft-os tétel, és valószínűleg egyből megoldaná a problémád. Már csak azért is, mert kisebb gázadásnál a síbertű is szabályozza az üzemanyag mennyiségét, de amikor a tű már teljesen fent van, akkor annyi üzemanyag áramlik a hengerbe, amennyit a fúvóka enged. Neked pedig 110 fölött nem bír menni, tehát szerintem egyértelműen nagyobb fúvókáért kiált. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Igen a fúrás óta ilyen mintha keveset kapna meg van úgy hogy meleg motorral is kell szívató indításnál
2013. aug. 24. 23:47
5/5 anonim válasza:
Szerintem próbáld ki nagyobb fúvókával. De a fúvókák méretével csak fokozatosan haladj felfelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!