Légzsákos kormány helyére lehet sportkormányt rakni?
Figyelt kérdés
A kocsi már volt törve, kinyíltak a légzsákok is. Nem lett a helyére másik rakva. Lehet ilyenkor sportkormányt belerakni?
'97, Mitsubishi Colt.
2013. aug. 24. 20:57
11/17 A kérdező kommentje:
Szerencsére jól vezetek, bár nem vezetni kell tudni, hanem közlekedni. Jó néhány baleset elkerülése rajtam múlott(átjött a sávomba, kivágott elém, nem adott elsőbbséget).
Szóval rajtam annyira nem fog múlni, csak sok hülye van az utakon. Még bukócsövet szeretnék bele, csak ugye forgalomban azt nem lehet használni.
2013. aug. 24. 23:26
12/17 anonim válasza:
"Na de mivel régen ugye nem volt ennyi autó, ezért ennyire szar utak se voltak."
Khm... :D
13/17 anonim válasza:
A bukócsővel is ugyanúgy magadat bünteted, mint a légzsák nélküli kormánnyal.
14/17 A kérdező kommentje:
Tudom, mert nagyobb erőhatás van a testre, mert nincs zóna, ami gyűrődjön. De lehet, hogy pont ez mentené meg a seggem.
2013. aug. 24. 23:56
15/17 anonim válasza:
Az nem elég, ha te jól vezetsz/jól közlekedsz. Egy ismerősöm is jól közlekedik, több mint 1 millió km 36 évesen, aztán egy hülyegyerek, akinek jogsija se volt, belement és totálkárosra törte a pár éves autóját. Jó h volt légzsákja..
17/17 anonim válasza:
A bukócsőhöz bukósisak is kell, különben szétveri a fejed. Amúgy szerintem a rendőr nem szól a kormányért, műszakin meg egyelőre még meg lehet oldani az ilyeneket, bár most szigorítanak. Majd meglátjuk, mennyire veszik komolyan. Egyébként egy ennyi idős autóban ki tudja, működik-e még a légzsák, még ha bent is van a helyén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!