Miért küldözget a shell mindenkinek kártyát?
Figyelt kérdés
Biztos nem jó kategória, de gondoltam az autós témához írom.Másnak is küldtek? Nem is kértünk shell kártyát, és mindenki kapott a családból, holott autónk sincsen.A legmegdöbbentőbb, hogy a 12 éves húgomnak is küldtek :S.Miért van ez??2009. okt. 29. 22:54
1/12 A kérdező kommentje:
Smart kártya, a pontosság kedvéért..Nem igényeltük sehol :S
2009. okt. 29. 22:55
3/12 A kérdező kommentje:
De mibe? kannába XD XD :)? Lehetne valami értelmes megoldás rá, hogy ne küldjenek feleslegen sok kártyát a semmiért, pl.igényelni kéne...
2009. okt. 29. 23:03
4/12 anonim válasza:
De a Smart kártyát több helyen fellehet használni.Pontokat kapsz rá és azt elvásárolhatjátok. De amúgy szerintem hagyjátok a fenébe, felesleges ezzel bajlódni. Ne használjátok. Csak jön a duma a Shall-től, hogy mi így mi úgy.
5/12 anonim válasza:
Sztem jodolog.Apám sokat autózik ha 10-12 ezer kilométert,így a család mindig ingyen ehet a Mc'Donaldsba.Mert ugy eott is levásárolhatod a pontjaid.
7/12 A kérdező kommentje:
Tudom, de oda sem járunk :) csak fagyit eszek ott nagy ritkán .
2009. okt. 30. 10:26
8/12 anonim válasza:
nekem nem küldtek... :D
pedig potenciális ügyfél lennék az egy héten 2 liter 95ért a robogómba :D
9/12 anonim válasza:
Elvileg , vagyis réggen csak igényléssel küldték.
Lehet ez megváltozott, vagy inkább valaki beírta szerintem a címeteket az igénylőlapkára.
Amúgy én se használom mert MOL-os vagyok, vagy ÖMW de az ritkán.
10/12 anonim válasza:
Én bezzeg majdnem egy éve igényeltem már, és nem hajlandók kiküldeni:D Mikor próbáltam utánajárni akkor meg megadtak két telefonszámot h ezeken próbálkozzak "utolérni" a kártyámat... Biztos hiba történt a Matrixban :D Hagytam a francba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!