Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az Opelen kívül van még egy...

Az Opelen kívül van még egy gyártó aki még a hőfokmérőt is kispórolja a kocsiból?

Figyelt kérdés
Szerintem ennél már nincs lejjebb..
2013. aug. 22. 20:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

..hát öregem,ha ez alapján választasz autót-gratulálok! :-)

15 évig hajtottam egy Punto 55-t abban sem volt :-)

2013. aug. 22. 21:33
 12/17 A kérdező kommentje:
Az érdekes, mert 1.1-es Puntom volt nekem is '98-00 között és volt benn mérőóra. Még azt is láttad ha nyitott a termosztát, mert nem olyan volt mint a maiak, hogy 75-105 között középen állnak.
2013. aug. 22. 21:58
 13/17 Napkiraly ***** válasza:

puntoban van, csak nem találtad meg.

A 2012-es Skoda Fabiában sincs. Van egy lámpa (kék),ami a hideg motort jelzi, meg gondolom van egy másik,amelyik a túl meleget. Bár el nem tudom képzelni milyen piktogrammja van, amit megértesz

2013. aug. 22. 22:57
 14/17 anonim ***** válasza:

"98-00 között és volt benn mérőóra"

Akkor abban cseréltek műszeregységet utólag.

Gyárilag az 55S alapváltozatokban NEM volt sem hőfok sem fordulatmérő.Az 1.1 6sebességes tipusnak volt hőfokmérős műszerfala ill SX felszereltségi szinttől,de azok már 1,2 motorral szereltek voltak.Ismerem a tipust az utolsó csavarig :-)

2013. aug. 23. 08:45
 15/17 anonim ***** válasza:
A H astra nálam nem ezen bukott el, de tény, hogy nem szokványos "hőmérő" nélkül gyártani. Én pl figyelem,mert amikor már melegszik az autó, pláne télen, akkor picivel jobban is nyomom neki, míg hideg motornál csak óvatosan.
2013. aug. 23. 08:58
 16/17 anonim ***** válasza:
Tökmindegy hogy van van nincs! Ma láttam egy Opel Vectra C kombit amit egy hölgyemény vezetett a barátnőjével együtt. Az autóból dőlt a gőz az égett szag és kívülről látni lehetett hogy nem húz az autó. De még elmentek vele :D Hát én laposra röhögtem magam...
2013. aug. 23. 16:53
 17/17 anonim ***** válasza:
Még a Kia Rio -ban sincs,se a Skoda Roomster-ben,nekünk Opel Zafira van meg még egy Fiat Uno,benzines,a Fiatban sincs,eléggé zavaró nekem is hogy nincs,de ez van.
2013. aug. 23. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!