Fecó29 kérdése:
Volvo V40 (2004,1,9D) tulajdonosa vagyok. Tönkrement a gyújtáskapcsolóm. Ettől függetlenül a kocsit indítható állapotba hoztam és a kormányzárat is megszüntettem. Hogyan lehet a zárbetétet kicserélni? Kell e az immobiliser-hez nyúlni (transzponder)?
Figyelt kérdés
2013. aug. 22. 12:07
1/1 Dörmögő válasza:
Csak a zárhenger ment tönkre? Az én kocsimnál ha leszedem a kormány aljáról a burkolatot akkor a zárhenger környékén találok egy furatot amibe hasonló átmérőjű köranyagot kell beledugni, majd a megfelelő állásba forgatni a kulcsot hogy a rugós pöcköt be tudjam nyomni a köranyaggal. Ezután a kulccsal együtt kivehető a zárbetét. Ha új zárbetétet rendelsz hozzá akkor figyelembe kell venni hogy árulnak zárbetétet normál, és olyan kulccsal is amibe át lehet tenni az immobiliser chipjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!