Mi okozhatja ezt a rezgést?
Ha ennyire fordulatfüggő, akkor valahol a primer oldalon keresgélnék: főtengyely, tűgörgős kosár, vagy esetleg a kuplungszerkezet kezd szétesni...
Nem ciripel?
Nem régiben lett dugó és gyűrű cserélve, és a hengernek sem volt akkor semmi baja... a dugó is csak azért lett kicserélve mert volt egy vadi új itthon és ha már szét volt szedve akkor azt raktam bele. A csapágyakat kb egy éve cserélte ki egy ismerősöm, majdnem mindet újra
egyedül a karbival nem lett foglalkozva amióta nálam van, az lett volna a következő dolog... de egyébként nekem a tartóbak gyanús
Nekem is szerkezeti hangnak tűnik. Olyan, mintha egy csavar nem lenne rendesen meghúzva, én is jártam így. azt hittem szétesik vagy gyűrű eltört stb, pedig csak a gyújtás oldali deknin lazult le egy csavar. Talán még a kipufogóban szabadult el egy lamella, az is lehet.
Fordulatszámmérő spirálba meg folyass bele olajat, ha az nem, akkor szét kell szedni az órát és a finommehanikát wd40-el befújni picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!