Max 1.500. 000-ig automata váltós autó?!
Első autónak nem biztos, hogy pont automatát kéne, mert akkor egész életedben leragadsz annál, nem olyan nagy baj azért, ha megtanulsz manuálissal is váltani, de te tudod, a jövőben valószínűleg ez már nem lesz akkora hátrány.
Itt van pár link, itt akad kissebb-nagyobb, vagánykodósabb, konzervatívabb, sportosabb, bohémebb meg mindenféle:
Mitsubishi Galant: [link]
Honda Prelude: [link]
Peugeot 407: [link]
Mercedes-Benz C Coupe: [link]
Volvo S60: [link]
Citroen C3 Pluriel: [link]
Toyota Corolla: [link]
Hát akkor vezetgess szüleid kocsijával pár hónapot, aztán megszokod.
Nekem az oktatóm amikor látta, hogy gondom van a váltóval, direkt kivezettetett engem egy hosszú kihalt egyeneshez, és azt játszottuk 20 percen keresztül, hogy felgyorsítok, közben kapcsolgatom fel a sebességeket, majd pedig lelassítok, és közben visszafele kapcsolgatok.
azt ki mondta, hogy sűrűn elromlik az automata? acsalád harminc éve csak automatákkal jár, és még egy sem romlott el.Sem az opel, sem a merci, sem a szuzuki..
alattam példul 18 éve csak automata szuzukik vannak, és semmi baj, még nem kellett szervízbe menni.
a szomszédaim is csak automatákkal járnak..az egyiknek 25 éves hondája van automatában, és hiba nálkül működik..a másiknak tizenkét éves toyotája automata... a szemben lévőknél három automata merci van, hiba nélkül...
mindenki tudna kéziváltóst is vezetni, de minek?
az autó a kényelmet szolgálja, akkor természetes, hogy a váltó is auto(mata)
csak hidraulikus váltóst nézz, a robotizáltat kerüld.
és az is csak duma, hogy nagy autót kell venni, mert a kis motor nem bírja az automata váltót..az enyém példul 1.5 ös...
de van nyolcszáz köbcentivel is forgalomban.
menj el az Éles-saroknál lévő kereskedésbe...1500 autó közül válogathatsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!