Németországból vinném haza autómat. Utána olvastam és világosan le van írva a német sárga rendszám csak N. o. belül érvényes, míg a piros bárhol. De még is rengeteg autót látok haza menni sárga rendszámmal, akkor ezt törvényesen teszik vagy nem?
Az autót kint vásároltam.
Akinek van ezzel tapasztalata annak a válaszát várom.
Illetve aki a kérdésemre tudja a választ az biztos tudja azt is, hogy a német műszakit, hogyan fogadják el otthon?
Az autót a saját rendes rendszámával is hazahozhattad volna, a kivonást elintézik az okmányirodában.
A műszakit mindenképpen meg kell csináltatnod itthon.
A német ideiglenes rendszámról meg ezt találtam:
Igen sajna akitől vettem nem volt elég rugalmas így még itt kint leadta a rendszámot, ezért nem jó megoldás ez.
Nagyon köszönöm a válaszod csak annyi probléma van vele nem győzött meg arról, hogy az Osztrák rendőr nem fog meg állítani és megbüntetni mert nincs biztosítás a kocsin, még a magyart csak ki lehet valahogy dumálni.
Továbbá olvastam, hogy a műszakit is honosítsák 8e Ft-ért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!