Valaki van itt, aki ért a klimához?
Figyelt kérdés
Utolagos klimat kezdtem el beépiteni, de mivel a zárhidat nem cseréltem, igy a klimahütőnél kis hely maradt és nagy ventilátor nem fér be.
ventilátor mindenképp kell elé?
vagy esetleg 2 kisebb is megteszi?
olyan 12centisek?
2013. aug. 20. 19:47
1/4 anonim válasza:
Az én autóimon egymás mögött van a két hűtő, és csak egy ventilátor dolgozik. A klíma bekapcsolásakor elindul kis fokozaton (kb. fél fordulaton) túlmelegedéskor pedig teljes fordulaton dolgozik.
2/4 A kérdező kommentje:
hatul megmaradt a vizhutő gyári ventilatorja.
2013. aug. 20. 20:16
3/4 anonim válasza:
Nem tudom pontosan hogy lett beépítve a klímahűtő.
A gyári megoldásoknál úgy van ahogy előttem írták. Legelöl a klíma, utána a vízhűtő és az egészet ugyanaz a ventilátor hűti. Én a helyedben így próbálnám elrendezni. Meg kell oldani, hogy kapcsoljon a gyári ventilátor a klímával együtt 2 fokozatban.
Hűtés nélkül pár mp múlva le fog tiltani a kompresszor, az mindenképp kell. 2 12 centis ventilátor annyit mint hallottnak a csók.
4/4 anonim válasza:
Inkább tegyél be egy nagyobb vízhűtőt. A gyári vízhűtővel semmit se fog érni, ha nincs bent a gyári zárhidas venti.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!