Aprilia Rs50-ről mi a véleményetek?
Már Simsonom van lassan 5 éve .
Egy kicsit már kezdem unni a szerelgetést. Mert egyszer megvan csinálva rajta valami rendesenutána más baj jön elő.
Am a simson mellé szeretnék egy ilyet. Nekem tetszik. De a Simson az megmarad :D
Nem megy gyorsabban egy simsonnál??? Egy rs 50es 110 körül megy, ha jó álapotban van, és még akár tuningolható is. Ne hasonlítsunk már össze egy léghűtéses simsont egy vízhűtéses aprilia speed géppel. Motoros fűkasza? Jólvan, okos vagy...
Persze az apriliákkal is lehet ám gond, lehet ezeket is szerelgetni (nekem egy apri robogómvan, épp besült a dugóm és darabokban van). Körültekintően vásárolj használt motort, vigyél magaddal hozzáértő embert, sőt ha használtat veszel érdemes szinte darabokra szedni, hogy minden klappol-e.
Hát ahogy most nézegettem a motorok árait, inkább maradok a jó kis tuningolt simsonomnál. Nekem most igy tuningolva megy 100 fölött . Ugyhogy inkább majd kocsira pazarlom a pénzem.
Abban ugyse ázok el , nem fázok és az izületeim is egyben maradnak .
De ez már a jövő zenéje lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!