Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen suv-t érdemes venni?

Milyen suv-t érdemes venni?

Figyelt kérdés
Előre írom, nem akarok most autót venni, csak nézelődtem a suv-k között.Prestige márka nincs előnyben. Erre pl a Porsche Cayenne t értem, +sokat eszik, túl sok úgy önmagában is, nem csak az ára. Audi, BMW meg tipikus pöccs autók szerintem, de még a modeljük sem tetszik. Az új amerikai autók nem valami jók,, ahogy hallottam. Bejöhetne a Mercedes, de szintén újgazdag márkának számít. Személyszerint nekem tetszik a Lexus rx 450h, kevesebbet fogyaszt, de japán. Nekem pl szimpatikusak a Volkswagenek, szüleimnek az van, de nem suv. De! Azt mondják rá egy az egyben golf.. ti milyen SUV mellett voksoltok? Bejöhetnek más gyártók is.
2013. aug. 19. 03:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha én tele lennék pénzzel, Mercedes GL 63 AMG-t vennék.
2013. aug. 19. 03:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Dacia Duster
2013. aug. 19. 06:07
 3/6 anonim ***** válasza:
a kia sportage nem rossz, anyám most vett, és jobb mint vártam
2013. aug. 19. 09:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Ès a tiguan meg a touaregről mit tudtok?
2013. aug. 19. 15:50
 5/6 anonim ***** válasza:

"egy az egyben golf"

Csak, hogy a golf kategóriájában etalon ezen felül a leg értékállóbbak. Komoly presztízzsel rendelkezik és nem hiába kerül egy fapados annyiba mint egy full exrtás opel.

A bmw 5er is egy az egyben olyan mint az 3er csak több extra rendelhető hozzá és ez igaz a többi márkára is.Márkán belül mind "ugyan az" csak más kategóriában és más karosszériában.

Azért mert sok vw rohangál az úton nem romlik a márka presztízse. A passat kategóriájában szintén etalon.

A tuareg és a tiguan is tökéletes választás.

A volkswagent csak a szánalmas suzuki fánok fikázzák akik 2 stiftet vehetnek egy golf árából.

Egy vw 20 év múlva is az marad és akkor is lesz értéke egy opellal vagy daciaval ellentétben.

Nekem is swiftem van de a többséggel ellentétben nem fikázom a presztízzsel rendelkező márkákat mondván, hogy háát' az se tud többet mint az én mutyukim oszt' még fele annyiba se kerül.

2013. aug. 19. 17:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a full extrás bíztatást. Èn nagyon kedvelem a vw autókat. Bár már globális gyártásnak örvendhet, mégis megbízhatóbbnak tűnik, mint a más gyártók járművei. Van Fordunk is, ami tranzit, a vw meg transporter, de vezetve mintha a Ford egy játékautó lenne a vw mellett. Opelünk, meg kb mint a Ford volt, szerintem. Nem vagyok szaki egyáltalán, azért nőként levágtam a különbséget., ezért is kitartok a vw mellett.
2013. aug. 19. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!