Milyen suv-t érdemes venni?
"egy az egyben golf"
Csak, hogy a golf kategóriájában etalon ezen felül a leg értékállóbbak. Komoly presztízzsel rendelkezik és nem hiába kerül egy fapados annyiba mint egy full exrtás opel.
A bmw 5er is egy az egyben olyan mint az 3er csak több extra rendelhető hozzá és ez igaz a többi márkára is.Márkán belül mind "ugyan az" csak más kategóriában és más karosszériában.
Azért mert sok vw rohangál az úton nem romlik a márka presztízse. A passat kategóriájában szintén etalon.
A tuareg és a tiguan is tökéletes választás.
A volkswagent csak a szánalmas suzuki fánok fikázzák akik 2 stiftet vehetnek egy golf árából.
Egy vw 20 év múlva is az marad és akkor is lesz értéke egy opellal vagy daciaval ellentétben.
Nekem is swiftem van de a többséggel ellentétben nem fikázom a presztízzsel rendelkező márkákat mondván, hogy háát' az se tud többet mint az én mutyukim oszt' még fele annyiba se kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!