Szerintetek mért csak ennyivel megy a Jawam?
A Jawa mustangom nem akar 50-nél többel menni igaz gyári henger van rajta de akkor is.
Kicseréltem rajta a szívót meg levágtam azt a részt ami a dobba megy és csak 2.5 centi marad benne. De 50 nél nem akar többel menni.
Nézd meg a hengerfelet is. Abból is 2 fajta van.
Meg ha nem pontosan reszelted a szívótorkot az se jó. (legjobb ha pontosan illeszkedik a karbi szívótorkához)
Boltból vettem hozzá! Szívót
Hengerfejen mit nézzek?
Elméletben semmit sem kell nézned mert a mustang a nagyobb sűrítés arányú hengerfej, de az igaz hogy az ideál-éval csereszabatos úgymond kupolás a hengerfeje (kisebb sűrítés arányú hengerfej).
A segédmotor és a mustang "motorkerékpár" között még volt egy különbség (azon kívül amit te tettél) méghozzá az hogy 11-fogas kislánckerék volt a segédmotorokon (így lepörög 3.ban is) Tehát vagy veszel 12-est vagy 13-asat attól függően hogy milyen földrajzi viszonyok között élsz.
Manapság már lehet kapni 14 és 15 fogas kislánckereket is hozzá de az már tuningolt gépre ajánlott
Itt bővebben le van írva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!