Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Olyan elképzelhetetlen, hogy...

Olyan elképzelhetetlen, hogy találok 500 ezer körül 12-13 éves japán autót?

Figyelt kérdés
Már jó néhányat megnéztem, de mindegyik rozsdált valamilyen szinten. Milyen rozsda az, ami még nem okoz galibát? Ha rozsdás meg se vegyem?
2013. aug. 17. 19:16
 1/7 anonim ***** válasza:
52%

Ennyiért is lehet találni jó állapotú 12 év körüli kocsit. És japánt is. Milyen típusokat néztél eddig?

Ne akadjatok ki, de mondok egy példát: Suzuki Swift. 500-ért olyat kapni belőle, ami megszólal. Még egyszer mondom, csak példa, nem ajánlás! :)

A rozsda: idővel minden rozsdafolt gondot okoz, ha nincs lekezelve. De a rozsdapöttyöktől annyira nem kell megijedni. Könnyen lehet, hogy csak felületi rozsda.

2013. aug. 17. 19:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Autószerelő jobban tudja nálunk, nálam az ismerősi körömben mindenki vitt autó/motor szerelőt jármű vásárlásnál, Ő elmondja kertelés nélkül hogy mi a baja, hogy hajlandó vagy-e X összeget még rákölteni.

500ezerért nem hogy japánt de még más kategóriájú autót se nagyon kapni Jó állapotba ezzel számolni kell

2013. aug. 17. 19:24
 3/7 anonim ***** válasza:
ennyi idősen kevés ami karbantartás nélkül nem rozsdál. az újonnan 10-15 millióba kerülő E39-esek is MIND rozsdásodnak pl a csomitartónál. a W210-es mercikről nem is beszélve..
2013. aug. 17. 19:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A sárvédő íveknél, motorháztető, csomagtérajtó széleinél jelentkező rozsda még nem olyan vészes, javítani sem nehéz ( persze a rozsdás felület méretétől függően ). Ha szerkezeti részen pl. a küszöbnél rozsdásodik, az már hosszú távon lehet problémás.
2013. aug. 17. 19:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Nissant és Mazdát nézegettem idáig
2013. aug. 17. 19:38
 6/7 anonim ***** válasza:

1. válaszoló vagyok.

Én Nissan-ból 500 ezerért a Micra-kat nézegetném, Mazda-ból pedig a 323-asokat.

Emellett, ha már japán autó, Toyota-ból esetleg még a Yaris-ok és a Corolla-k jöhetnek szóba. És ott van még a Mitsubishi Colt is.

Ezekből mind találni 500 ezerért, 12-13 éves kor körüli, egész jó állapotban lévő gépeket.

2013. aug. 17. 19:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Mitsubishi Colt, Honda Civic, Toyota Corolla. Én ezek közül választanék, ha csak japánban gondolkodsz.
2013. aug. 18. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!