Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autó megbízhatóbb,...

Melyik autó megbízhatóbb, melyiket érdemesebb megvenni?

Figyelt kérdés

OPEL ASTRA F 1.6 CLASSIC vagy SKODA FELICIA 1.3 LXI?

Mindkét autó 2002 évjaratú.

2013. aug. 16. 23:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én az Opelre szavazok. Nekem is F Astrám van, és szeretem. Olcsó a fenntartása, szervizelése (kb mint egy suzuki stiftnek). Viszont autó van alattad! 11 éves kocsikról van szó, költeni kell rá hiszen bármikor adódhatnak problémák, de ez minden autónál így van.

2013. aug. 16. 23:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Astra megbízhatóbb, de Skodával jobban jársz.

Olcsóbb alkatrész és kisebb fogyasztás.

És a Skoda is megbítzható.

2013. aug. 17. 12:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs nagy különbség a két típus között. Árban hasonlóak, minőségben hasonlóak, fenntartásban hasonlóak. Igaz, az Astra 1.6-os motorja erősebb, mint a Felicia 1.3-asa. Cserébe kicsit többet eszik.

Szerintem keress mindkettőből jó állapotút, és azt vedd meg, amelyik jobban tetszik, és jobb állapotban van.

Ja, és egy kiegészítés: a Felicia nem lehet 2002-es, mert azokat csak 2001-ig gyártották.

2013. aug. 17. 12:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Feliciák rozsdásodnak nagyon.. Opelra szavazok mert az "opel sohase kop el" :P
2013. aug. 21. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!