Miért nincsen több új modell az opelnél?
Miért van az, hogy az opel astra H-t már 2004 óta gyártják? A J astrát már nem gyártják pedig újabb modell.A Zafira B sem új modell.A Corsa is 2006-os fejlesztésű.
Félreértés ne essék, én is astra H-t vezetek, meg vagyok elégedve, meg megértem hogyha egy modell bejön, csak furcsa ez az opelnél.Golfból már jónéhány generáció van.Nemrég kiadták a Dacia Logan II-t, pedig a régi is bevált.
Itt valami fogalmi zavar van.
A H Astrát már nem gyártják. (Nekem is ilyen van egyébként.)
A szalonokban az utolsó raktáron lévő darabokat idén szórták/szórják ki.
A J-t folyamatosan gyártják 2009 óta, mind a mai napig. Menj egy egy szalonba és nézd meg!
Én pl minden nap az AutoPalace Délpest mellett megyek el gyalogosan. Ott az udvaron rengeteg vadi új J Astrát láthatsz, H-ból hónapok óta egy darab sincs.
Azt megfigyelhetted, hogy H-ból sokkal több fut mint J-ből. Ennek a fő oka, hogy a 2004 körüli időszakhoz képest némileg megváltozott a gazdasági helyzet. A céges új autó is kevesebb és a magánemberek is kevesebb új autót vesznek. Azok közül is inkább az olcsóbb kategóriájúakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!