Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csonan lakom de a quad amit...

Csonan lakom de a quad amit meg szeretnek venni miskolcon van. Hogy vegyem meg vagy mit csinaljak?

Figyelt kérdés
2013. aug. 16. 03:32
 1/4 A kérdező kommentje:
Csornan lakom*
2013. aug. 16. 03:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha meg tudod szervezni, hogy elmenj, megnézd és elhozd, akkor csináld azt - ha nem, akkor meg keress közelebb eladó járgányt.

Azt is meg lehet csinálni, hogy megveszed látatlanban és valamilyen fuvarozóval elhozatod, de az bizonytalan dolog. Én ilyen verziót nem kockáztatnék meg.

2013. aug. 16. 09:25
 3/4 A kérdező kommentje:
hmm az gondolom nem lenne olcso...
2013. aug. 20. 06:58
 4/4 anonim válasza:
Mindenféleképpen menj el, mert a képen akármi lehet. Tavaly vettem én is egy Suzuki LTZ 400-at, és bejártam az egész országot(én Pécsett lakom), rá is ment a teljes napom, de azt arra is szántam, hogy megnézzek 3-4 quadot, amit kiszemeltem magamnak. Voltam Kecskeméten, Bp-n, Győr, nem is tudom mi a neve már, valami kisebb falu, szóval ott is voltam, és voltam Kaposváron is, tehát összesen 5-öt megnéztem... Hidd el, látatlanba ne vegyél quadot, mert nem éri meg a kockázatot, főleg ha akkora összegű mint az enyém volt.
2013. aug. 22. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!