Írnátok Supermoto fajtákat?
50-es:Aprilia sx, mx,derbi senda,rieju smx,yamaha dt,honda cre,gilera gsm,suzuki smx,keeway x-ray,ts
125-ös:aprilia mx,yamaha dt,xt,suzuki dr,husqvarna smr,ktm exc
A suzuki dr-en kívül mindegyik 2t
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Ha 50-125ig gondolkodsz, akkor mindenképp 2T-t ajánlok, mert sokkal erősebb. 250-től fölfele 4T. Az elöttem szólóhoz írnám: Az aprilia mx, és a husqvarna smr-en kívül mind gyárilag enduro,cross és ezt alakítják át supermotóva, ami nem feltétlenül baj, csak megjegyeztem. A husqvarna SMR, KTM exc ráadásul üzemórás motor, gondolom nem ilyet keresel.
Szóval pár gyári supermotok a teljesség igénye nélkül, amiket ajánlanék 125-től(amik nem üzemórásak):
Aprilia mx 125
Husqvarna SM 125 2t
Husqvarna Sm 610
Suzuki DRZ 400 SM
KTM 640 LC4
KTM 660 SMC
Uccsó vagyok. 35kw-osat fogsz találni a nagy köbcentisek között is, attól függ mennyire fojtva jött ki a gyárból. A DRZ-ben nem fogsz csalódni, állítólag nagyon megbízható motor. Persze mindenből lehet széthullottat kifogni, de nagy általánosságban strapabíróbbak mint az osztrák/olasz gépek.
ui.: Én úgy csináltam, h idén tavasszal leraktam 125-ig A1 B-vel, jövő tavasszal pedig leteszem a korlátlant. Így 30+40 ezerből lesz korlátlan jogsim, ha minden jól megy. Ha egy éven belül újítok kategóriát nem kell kresz, meg órát is kevesebbet kell venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!