BMW E30-at mennyiért érdemes venni?
Amúgy abban fogod látni az értékét hogy megbízható és hiába kopott rozsdás ugyanolyan extákkal vannak felszerelve mint egy mostani modern több milliós autó. És bármit csinálsz vele nem hajlandó elpusztulni. Akkoris elvisz ahová kell ha szétszakad a futómű vagy ha kikönyököl a hajtókar. :D nem fog azért nem indulni mert a cpu letiltott valami miatt. És 30 évesen jobb állapotúak mint egy 10 éves opel astra.
Nekem 35 éves cápám volt. Nem érdekelte azt semmi a világon ment mikor szükség volt rá. És nem is akárhogy.
Plusz ad valami olyasmi életérzést ami leírhatatlan.
Igen én is ezért szeretem a régi bmw-ket. Gyönyörű, és még ha öreg is, meg sokat is fogyaszt, akkor is kell. Én nem olyan vagyok aki azért vesz BMW-t, mert kicsi a pöc.se, vagy csak mert maffiózó lennék :)
Imádom ezeket a régi cápákat. Mióta egyszer ültem egy ilyenben azóta tudon, hogy ez kell báemi áron is :)
316 os 318 as-t ajánlok.
Azok nem zabálják le az életed oly mértékbe mint egy 6 hengeres. És kevesebb a kilowatt adója és biztosítása is.
És még a hülyeségbe se visz bele oly mértékbe mint egy erőgép. Jut eszembe van is még pár cuccom hozzá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!