Magyarországon van Bugatti Veyron?
Nos én konkrétan magyar állampolgár, magyar rendszámos darabjáról tudok.
-#1.
Persze, nekem van, éppen most jöttem haza, mert voltam tankolni bele ötezerért.
Most mondta Józsi bácsi a szomszédból, hogy tesz nekem bele egy gázszettet, hogy kevesebbet egyen.
"Sok-sok magyar van, akinek van rá pénze."
Biztos? A politikusokat hagyjuk, azok Audi-BMW-Mercedes rajongók. Mint a cigányok, csak azok nyíltan lopnak, a politikusok kicsit diszkrétebben.
Biztos!
A 100 leggazdagabb magyar közül a legutolsó is vehetne magának 3-at a BEVALLOTT vagyona szerint. A nem bevallott szerint meg ki tudja mennyit. És vajon mennyi milliárdos van, aki nem szerepel a listán, mert nem akart szerepelni, és/vagy nem a legtisztességesebb módon szerezte a pénzét.
Szerintem úgy nagyjából minden magyar városba juthatna legalább egy (~350 város van) Veyron, de lehet ,hogy több is.
Tuti h ha tetszene is a gazdagabb magyaroknak, nem vennének itt, mivel szinte akármelyik utcában leszakadna az első légterelő :D (ami azért, valljuk be, nem a legolcsóbb, mivel full karbonból van), illetve a futómű nem bírná a sok rossz utat, hamar tönkremenne, ami szintén nem olcsó.
És nem utolsósorban városi átlagfogyasztása kb. 50 liter 100 km-en... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!