Simson S51 be zselés aksit szeretnék mert azt találtam olcsón jó bele?
Figyelt kérdés
Találtam 12v 4Ah és zselés, illetve 12V 7Ah szintén zselés az jó bele vagy mire kell odafigyelni a zseléseknél mert olvastam hogy nem élszerü ilyent használni de nekem csak index miadt kell meg a duda miadt !2013. aug. 14. 18:14
1/6 anonim válasza:
Gyárilag hány Ah-s kell bele?
Annál kevesebb ne legyen.
És jó bele a zselés, viszont az érzékenyebb a töltőáramra mint a savas. Ezért a gyári töltővel lehet nem lesz hosszú életű.
Én Pannóniával jártam hasonlóképpen. Sikerült szereznem zselés aksit, nekem is csak az index és a kürt miatt kelletett, szóval nem zavart az hogy régi aksi és már gyengébb mint egy új. De az már zavart amikor pár100km után bedöglött az egyenirányító és az aksi is. Aztán csináltam egy elektronikus szabályzót hozzá. Azóta gond nélkül üzemel.
2/6 A kérdező kommentje:
és ilyen szabájzót hogyan lehet csinálni vagy kapni vagy az már annyi mint egy ebbe való aksi ?
2013. aug. 14. 20:09
3/6 anonim válasza:
Biztosan lehet kapi készen is ehhez valót.
De ha tudsz nyákot csinálni és valamennyire forrasztani akkor az alkatrészek ára kijön kb 800ft-ból. Ha felfelé kerekítek. Szóval nem egy nagy valami.
4/6 A kérdező kommentje:
de miket kell hozzá összeszedni meg tervet nem tudna küldeni v ki ?
2013. aug. 15. 09:48
6/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. aug. 15. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!