Van valami funkciója a fehér vagy fekete színű tetőnél, amikor ezzel veszik meg az autót pld. Egy piros színű Fábia esetében?
Figyelt kérdés
Mert szoktam látni Fábiánál, hogy vagy fehér a tető vagy fekete és közben az egész kocsi piros színű vagy más.
Teljesen eltérnek a színek, vagy ennyire kedvelik néhányan így?
2013. aug. 14. 00:14
1/2 anonim válasza:
Én is át akartam festeni a fekete kocsim tetejét fehérre, mert ebben az erős napsütésben a klíma már nagyon szenved...meg én is..ülj be, nézd meg egy fehér, és egy fekete tető belső hőmérsékletét..
amúgy divat is lehet..mert bizonyos kocsikon jól is mutat..de főleg praktikus.
2/2 anonim válasza:
Ez dizájn, ezt a gyárban a dizájner találta ki, hogy milyen színösszeállítás legyen a menő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!