Tibi18 kérdése:
Simson s51 gyújtáshiba? (többi lent)
Figyelt kérdés
Nem tudom mitől csinálja ezt de kb 2 napja nem akar felpörögni . Ugyan azt csinálja mint ebben a videóban: http://www.youtube.com/watch?v=cCW6fVqlT6o
Egy megszakítós gyújtásról van szó.
Mentem vele és hirtelen ilyen lett . Gondolom valami a gyújtással lehet kondi vagy valami . Ki cseréltem mert volt nekem még egy itthon (nem biztos hogy az jó ) de ugyan azt csinálta vele . Trafót is cseréltem (az teljesen jó) de akkor sem változott semmi . Mit cseréljek ki rajta? Egyébként fel van újítva új csapágyak , szimeringek , fúrt henger.
Előre is köszönöm a választ!
2013. aug. 13. 23:17
1/8 anonim válasza:
Beállítottad a megszakítót?
Benzin szint?
2/8 A kérdező kommentje:
Igen állítottam rajta de ugyan az a baj . A benzinszint az jó mert nemrég raktam össze a karbit .
2013. aug. 14. 17:51
3/8 anonim válasza:
Szia!
Valószínűleg rossz időben szikrázik. Szerintem egy gyújtásbeállítás megoldaná a problémát.
Üdv: Zs
4/8 A kérdező kommentje:
Próbálgattam már mindenhogy beállítani 3 kondival próbálkoztam és 4 trafóval és végig ugyan az . Most már szikra sincs a gyertyán. Ha a trafóról le veszem a gyújtás vezetéket és oda érintem a hengerhez akkor szikrázik . Valamiért a trafóba-ból nem jön ki az áram . Mi lehet a baja?
2013. aug. 18. 19:45
5/8 anonim válasza:
Próbáld meg másik gyertyával, esetleg az lehet még hogy kicsúszott a gyújtókábel , valamint ellenőrizd hogy az előgyújtás 1,8 mm-el a felső holtpont előtt van!
6/8 A kérdező kommentje:
Ma vettem bele új gyújtótekercset , kondit , megszakítót . Bele raktam , be állítottam mindent rendesen és mégsem jó . Ugyan azt csinálja .Már nem tudom mit csináljak vele . Valakinek van valami ötlete mert már nem tudom mit csináljak vele .
2013. aug. 21. 18:05
7/8 A kérdező kommentje:
Az nem lehet , hogy pl másik tekercs zárlatos vagy ilyesmi?
2013. aug. 21. 18:10
8/8 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem le írni , hogy a szikra a gyertyán sötétes kék . Elvileg fehéres kéknek kellene lennie . Miért ilyen most?
2013. aug. 21. 21:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!