Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csalódtam, csak szerintem nem...

Csalódtam, csak szerintem nem lehet normális autót kapni 700ezer ft-ért?

Figyelt kérdés
Nincsenek nagy igényeim.10év körüli maximum,ne legyen rongyosra törve,megbízható legyen,ne egyen 7-8-nál többet.Elől tágas legyen.Klíma csak egy extra.Tényleg nem lehet találni ilyen árkategóriában megbízható kocsit találni?
2013. aug. 12. 20:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
31%
Ha az igények megvannak, de pénz olyan sok nincsen, akkor sajnos kompromisszumos megoldást kell keresni. Ugye nem gondoltad komolyan, hogy MO-on 700e-ért kapsz egy költségmentes autót, ami szervizkönyves és minden időben egy vagyon ráfordítással lett kicserélve, most meg aprópénzért hozzád vágják? Sajnos ez még mindig az a kategória, amit bizony ha nem két évig szeretnél használni, erősen zsebbenyúlós.
2013. aug. 13. 07:22
 12/17 anonim ***** válasza:

"Azért ehhez adjunk hozzá legalább egy bő litert. Ezek ugyanis tesztpályás hátszélben mért adatok."

Akkor szerinted az opel astra G 1.4 16V fogyasztására is rá kell nyomni még bő egy litert?Mert ezek is pályás adatok ahogy te mondtad.

Városi fogyasztás 9,7 l/100km

Országúti fogyasztás 5,8 l/100km

Vegyes fogyasztás 7,2 l/100km

Mert szerintem már durva egy 1.4 motornál ekkora fogyasztás ha ezekhez az adatokhoz még 1 litert hozzáadsz.

Mert ha azt mondod hogy az 1.4 opel astra fogyasztására nem kell rátenni plusz 1 litert,akkor nem kell akkor az 1.3 16V szwiftre sem kell rátenni 1 liter plusz fogyasztást

2013. aug. 13. 16:00
 13/17 anonim ***** válasza:

Macilaci

Pedig hidd el, hogy egy 1.4-es Astra megeszik 7,2 litert.

2013. aug. 13. 16:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Értem és el is hiszem ,de volt aki írta hogy ezekre a fogyasztási értékekre amiket linkeltem rá kell tenni még plusz 1 litert.és ha a7.2 vegyes az még el is megy de ha már rálök az ember + 1 litert.
2013. aug. 13. 16:39
 15/17 anonim ***** válasza:

G Astrám nem volt. H viszont igen. Vagyis most is van. Az oldal szerint 4,2 litert kéne fogyasztania. Én akárhogy óvatoskodok a jobb lábammal 5 liter alatti adatot még soha nem sikerült elérnem.

Azt azért be kell látnod, hogy a gyári fogyasztási adat és a tapasztalati fogyasztás között sokszor van némi különbség.

A régi 1.2-es Ladák gépkönyve is 7 liter körüli fogyasztást ír. Szerinted az mennyire reális?

2013. aug. 13. 17:45
 16/17 anonim ***** válasza:
Ladám az volt 10 alaphangon bevágta de a g astra fogyasztásán meglepődtem azért :D
2013. aug. 13. 17:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Látom a suzuki gyűlölők megtalálták a kommentemet :D Milyen rdekeséírtam és linkeltem G astrát azt nem pontoztátok le azért mert az OPEl,na ez milyen véletlen biztos csak nevetek ezen mert szánalmas
2013. aug. 13. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!