Csalódtam, csak szerintem nem lehet normális autót kapni 700ezer ft-ért?
"Azért ehhez adjunk hozzá legalább egy bő litert. Ezek ugyanis tesztpályás hátszélben mért adatok."
Akkor szerinted az opel astra G 1.4 16V fogyasztására is rá kell nyomni még bő egy litert?Mert ezek is pályás adatok ahogy te mondtad.
Városi fogyasztás 9,7 l/100km
Országúti fogyasztás 5,8 l/100km
Vegyes fogyasztás 7,2 l/100km
Mert szerintem már durva egy 1.4 motornál ekkora fogyasztás ha ezekhez az adatokhoz még 1 litert hozzáadsz.
Mert ha azt mondod hogy az 1.4 opel astra fogyasztására nem kell rátenni plusz 1 litert,akkor nem kell akkor az 1.3 16V szwiftre sem kell rátenni 1 liter plusz fogyasztást
Macilaci
Pedig hidd el, hogy egy 1.4-es Astra megeszik 7,2 litert.
G Astrám nem volt. H viszont igen. Vagyis most is van. Az oldal szerint 4,2 litert kéne fogyasztania. Én akárhogy óvatoskodok a jobb lábammal 5 liter alatti adatot még soha nem sikerült elérnem.
Azt azért be kell látnod, hogy a gyári fogyasztási adat és a tapasztalati fogyasztás között sokszor van némi különbség.
A régi 1.2-es Ladák gépkönyve is 7 liter körüli fogyasztást ír. Szerinted az mennyire reális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!