Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha nyáron téli gumival közleke...

Ha nyáron téli gumival közlekedek Magyarországon, azért büntetnek?

Figyelt kérdés
2013. aug. 12. 13:11
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"Ha az 1 évben ráköltött 20ezret (amit sokallok kicsit)"

Évi 2x kell csináltatni, és nem tudok olyan helyet, ahol 10 ezer alatt megoldják centírozással. Igaz, hogy csak 2-3 helyen voltam eddig, lehet, hogy lenne olcsóbb.

"kiadod 4 db lemezfelnire, ami télre tökéletes, akkor csak egyszer kell a gumiszerelés árát megfizetned. Utána te otthon ingyen és bérmentve, adó és kötelezettség mentesen szerelheted fel-és le, cserélgetheted keresztbe, előre hátra a téli és nyári kerekeidet. Érdemes rászánni, a guminak se tesz jót az állandó feszegetés."

Ez viszont teljesen korrekt ötlet. Lehet alternatívája az állandó téli guminak, egy kerékcsere nem nagy gond egy férfinak.

2013. aug. 13. 08:50
 22/22 anonim ***** válasza:

10.000Ft??? Te jó ég, hol? Vagy talán 18-19"-os kerekekről van szó, mert arra reális lehet...

Direkt előkerestem a gumis számlát, amit legutóbb kaptam. 4 db komplett szerelés, szelepezéssel (mivel teljesen új felniről volt szó), centírozással volt bruttó 6400 Ft Budapesten, nem is a legolcsóbb helyen, csak ez volt hozzám a legközelebb.

Amúgy már mért rakatnád át a gumit fél évente? Se a guminak, se a felninek nem tesz jót. Veszel 4 db felnit. Én márkakereskedésben vettem 4 db vadonat új 15"-os lemezfelnit az autómhoz hivatalos számlával 32.000 Ft-ért. Abszolút nem sokallom érte. Ez sem százezer és ezt is csak egyetlen egyszer kell megvenni. Vagy ha ennyit is sajnálsz rá, akkor vegyél használt felnit! Onnantól semmibe nem kerül ha magadnak átrakod a komplett kerekeket. Vagy ha még az is megterhelő anyagilag, akkor igaza van annak aki azt írta nem kötelező autót tartani. Add el és legalább másra több pénzed fog jutni!

2013. aug. 13. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!