Ez az autó miért kerül ennyibe?
Figyelt kérdés
Megakadt valamin a szemem, miszerint ez az autó ( ha jól számoltam ) 1,4 millió forintból lett felújítva, szinte minden extra benne van ( klíma, stb) összkerekes, és a leírás szerint némi kavicsfelverődés van rajta, és mindössze 1 millió forintért árulják, de 50 ezerért már el is lehet hozni, ez miért ennyi? Nem értem.
2013. aug. 10. 17:10
11/16 anonim válasza:
Nézz csak a hirdetésre,190 ezer kilométer ami nem kevés,lehet hogy pár dolog elvan kopva a motorba ami elég drága,és nem akar rá költeni,2800 köbcentis V6-os,benzines,és mivel nem valami új kocsi,sokat fogyaszt,automata váltóra elég drága a szereltetés,lehet az végett is. Én a te helyedben nem venném meg ezt a kocsit. :) Mivel nagyon elakarja adni mivel elég olcsón adja,és senki sem akarja megvenni.
12/16 A kérdező kommentje:
Majd akkor veszek egy suzukit, ABBA HÁTHA NEM DRÁGA AZ ALKATRÉSZ
Na itt se teszek fel több kérdést.
2013. aug. 11. 13:59
13/16 bamboochatheone válasza:
Abba tényleg nem drága.:)
És olcsón fenntartható.
14/16 anonim válasza:
,,190 ezer kilométer ami nem kevés''
Nah itt látszik, milyen szakértők vannak itt. Egy majdnem 3 literes hathengeres benzinmotornak hogy sok a 190.000. Még ha 300.000 lenne, az sem lenne neki egyáltalán sok.
15/16 A kérdező kommentje:
Utolsó pont ezért, tudatlan, hozzá nem értő emberek válaszolgatnak itt 90%-ban, nem is éri meg komolyabb kérdéseket itt feltenni.
2013. aug. 11. 16:28
16/16 anonim válasza:
11-es vagyok,hiába van benne 3 literes 6 hengeres benzinmotor,attól még az is öregszik,elromlik,stb... Hiába van benne 6 hengeres motor,ami az alkatrészt illeti,meg igen,nekünk Opel Zafira A 2001-es van,Dízelmotorral,abba 800-1000€ (300 000 Forint körül) van az üzemanyag szivattyú és nem új autó,szóval az Audi meg "dŕagább" márka szóval ha valami elromlik akkor drága a szereltetése. De nekem mindegy,akkor vedd meg,ahogy gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!