Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezekkel a paraméterekkel...

Ezekkel a paraméterekkel mennyit ér az autóm?

Figyelt kérdés

Suzuki Swift 1.3 GLX, 1999.04.,manuális klíma, vonóhorog, spoiler,CD-s autórádió,2 légzsák, elektromos ablak elöl, távirányítós központi zár, óceánkék metál szín. 170.000 km van benne, 68 LE. Műszaki vizsga 2015.02-ig.

Köszönöm a válaszokat!

2013. aug. 10. 14:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én is ezt akartam írni. Ha nem sürgős, tedd fel ennyiért! Ha nincs rá érdeklődő még mindig mehetsz lejjebb az árral.

Bár nekem, mikor autót kerestem nem volt túl megnyerő, hogy egy autót még fél év múlva is hirdetnek fele annyi áron mint előtte.

De legyen szerencséd!

2013. aug. 11. 10:02
 12/16 anonim ***** válasza:
Az árhoz, amiket a neten látsz számold bele a nepper jutalékát. Tehát amit látsz a neten, annak az ára már tartalmazza a jutalékot. Tehát a reális ár azoknak a 80%-a.
2013. aug. 11. 15:44
 13/16 anonim ***** válasza:

A nepperes árhoz kapcsolódóan:

Annak idején kinyomoztam az autó tulaját és megkerestem őt, azzal, hogy kihagyhatnánk a kereskedőt. Erre a tulaj egy 1,5 milliós árnál 30.000 Ft-ot volt hajlandó engedni, mondván ennyit fizetne a kereskedőnek jutalékként.

Én azt kicsit keveselltem, ezért tettem itt fel egy olyan kérdést hogy ez reális mértékű jutalék-e. Meglepetésemre a válasz egyöntetűen az volt, hogy igen.

2013. aug. 11. 16:20
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Eladnom nem sürgős egyáltalán. Kereskedőtől kértem egy árat egyébként.. 350.000 volt a válasz. Tehát ő sem nagyon adná el olcsóbban szerintem. :)
2013. aug. 13. 21:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Tehát ő megpróbálná 380-400e környékén hirdetni első körben. Mi is kb ennyit írtunk.
2013. aug. 13. 21:33
 16/16 A kérdező kommentje:
Ha valakit még érdekelne a dolog...450ért elkelt az autóm tavaly novemberben! :)
2014. okt. 29. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!