Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson váz emelése, crossosítás?

Simson váz emelése, crossosítás?

Figyelt kérdés
hogy emeljem meg uj rugókkal vag yhogy lehetne magasabb crossosabb ?
2013. aug. 10. 14:14
 1/4 anonim ***** válasza:
a legegyszerűbb mód az lenne ha vennél új utánngyártott magasabb rugóstagokat.
2013. aug. 10. 14:53
 2/4 anonim válasza:

A 2 hátsó teleszkóp alá behegesztesz v.behegetetsz a gyári teleszkóp felfogatók helyére kettő legalább fél centi vastag vasat,de baromi erős heggesztéssel.

Kifurod 2 helyen,alul felül,alul azért célszerü kifurni h bele tudd csavarozni a biztonság kedvéért a vázba is ahova a telókat kéne csavarni. felül pedig h a telót bele tudd csavarni. a magasságát tetszőlegesen választhatod,én 10 centire akartam.de a lánc eléggé ráfeszült a hátsó villára. ezért nekem 8 centi magas,és mz telókat használok azok vlmivel terep türőbbek.

elég tetszetős lett tőle az enyém is,és 2 személy alatt ha kátyúba megyek nem ér bele a teleszkóp a sárvédőbe.

de attól még nem lett jobb mert ugyan úgy koppannak a telók,szal gödrökbe vigyázni :)

Vlmi ilyesmire gondoltam, de célszerü nem levágni a teló tartó bakokat mint az ott leirtakban említették. mert ha meghagyod akkor csavarozni is tudsz, ha eltörik a heggesztés a csavar még mindig fogja :)

[link]

2013. aug. 14. 00:37
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szpen eszt a megoldást kerestem legjobban. más átalakítások is lesznek persze de ez az első !
2013. aug. 14. 14:51
 4/4 anonim válasza:
Örülök h tudtam segíteni. :)
2013. aug. 18. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!