Simson váz emelése, crossosítás?
A 2 hátsó teleszkóp alá behegesztesz v.behegetetsz a gyári teleszkóp felfogatók helyére kettő legalább fél centi vastag vasat,de baromi erős heggesztéssel.
Kifurod 2 helyen,alul felül,alul azért célszerü kifurni h bele tudd csavarozni a biztonság kedvéért a vázba is ahova a telókat kéne csavarni. felül pedig h a telót bele tudd csavarni. a magasságát tetszőlegesen választhatod,én 10 centire akartam.de a lánc eléggé ráfeszült a hátsó villára. ezért nekem 8 centi magas,és mz telókat használok azok vlmivel terep türőbbek.
elég tetszetős lett tőle az enyém is,és 2 személy alatt ha kátyúba megyek nem ér bele a teleszkóp a sárvédőbe.
de attól még nem lett jobb mert ugyan úgy koppannak a telók,szal gödrökbe vigyázni :)
Vlmi ilyesmire gondoltam, de célszerü nem levágni a teló tartó bakokat mint az ott leirtakban említették. mert ha meghagyod akkor csavarozni is tudsz, ha eltörik a heggesztés a csavar még mindig fogja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!