Mekkora volt a legnagyobb sebesség a motoroddal?
Figyelt kérdés
Milyen motorod van (vagy akkor milyen volt) és hol mentél vele ennyit? (nem az érdekel, hogy melyik megye vagy város, hanem az út "tulajdonsága" (földút, autópálya stb...)2013. aug. 9. 10:00
11/21 anonim válasza:
Hát kicsit elszomorító lesz a válaszom, de 68km/h (GPS-el mérve) sima autóúton, egy Aprilia Scarabeo 50 2t-vel.
Mit csináljak, erre van jogsim. :)
12/21 A kérdező kommentje:
Figyu, nekem babettával 40 volt lejtős úton de mit csináljak erre sincs jogsim, csak ki lett próbálva :D Egyébként azért tettem fel a kérdést, mert tegnap elhúzott mellettem egy motor vagy 150-el tuti ment előzgette az autókat de valahogy egy jó élmény volt, mert láttam, hogy uralja a motort nem csak egy fiatal suhanc aki próbálgatja mit tud a motorja
2013. aug. 9. 12:12
14/21 anonim válasza:
Eljenek a sebesseg istenei, mindenki mas bekap6ja!:)
15/21 anonim válasza:
A lepontozás arra való, hogy lepontozd azt a válaszadót, akinek nem hasznos a válasza...
Ha én ideirom azt, amit kérdett a kérdező, akkor miért kell lepontozni?
Oké, túlléptem a sebességhatárt, de most hazudjak, és irjam, hogy 90-el mentem, hogy pontozzanak fel?
16/21 A kérdező kommentje:
Jogos, ráadásul gondolom az pontoz le, aki offol, őt kellene lepontozni, mert nem a kérdésre válaszolt, sajnálom amugy én mindenkit felpontoztam, aki válaszolt konkrétan a kérdésre :S
2013. aug. 9. 15:40
17/21 anonim válasza:
60 kis yamaha robogóval:D közepes minőségű aszfalton:)
18/21 anonim válasza:
Honda cbr 1000rr, tavaly júniusban a Balatonnál 260kmh, jó minőségű aszfaltozás volt arrafelé és forgalommentes hosszabb szakasz, ennyit tudtam kicsikarni, lehet több is lett volna, de azért nem állok neki napokig olyan út szakaszt keresni ahol ki paszírozom belőle a 298-at akár
19/21 anonim válasza:
Aprilia sr 50, gyári 50-es semmi tuning, főút, 80km/h:D
20/21 anonim válasza:
MI A JÓ TÉRDKALÁCSÉRT PONTOZTOK LE MINDENKIT? TÉPNÉ KI AZ ALIEN A GERINCEDET TE CSICSKA PONTOZÓ.
peace
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!