Mi éri meg jobban? Simson blokkba membrán beépítés,50es henger 5 vagy 6 felömlővel és nincs rajta a szívótorok vagy 70-es henger 2 felömlővel?
Figyelt kérdés
Persze rezonátor tervezve, dugattyú csináltatva karbi hozzáméretezve... Csak mégis az 50es jobban, többet pörögne a 70es pedig nyomatékosabb lenne de fogyasztana is többet...2013. aug. 8. 11:43
1/4 anonim válasza:
Már ott megbukott a 70-es, hogy a Simson hengerét nem lehet ennyire felfúrni, max egy 60-asat bir el megbizhatóan.
Én az 50-est választanám, pörögne szépen, nem fogyasztana túl sokat, és megbizhatóbb is lenne.
2/4 A kérdező kommentje:
teljes henger cserére gondoltam nem fúrásra.
2013. aug. 8. 15:59
3/4 A kérdező kommentje:
főtengely is mellé
2013. aug. 8. 18:09
4/4 anonim válasza:
Sokal jobban megérné 70-esre csinálni mellé egy sportfőtengelyt meg egy vrezot meg persze egy nagyobb karbit.Nekem is 70-es a simsonom és simán elbirja és csak egy kicsit fogyaszt többet de megy mint az állat és erös is.
az 50-es sosem fog menii jobban meg gyöngébb is lesz akármint csinálsz is rajta !!
ha kérdésed van irj nyugodtan
Email:jagiczaendre@citromail.hu
Simsonnál bármire tudok válaszolni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!