Ti is leizzadtok picit a klímás kocsiba is?
Figyelt kérdés
Jól hűt a klímám bemérték, ég és föld a különbség ha nem lenne. De! Amikor megyek és süt be a nap az ablakon olyan fura. Tehát érzem, hogy jó hűvös van de kicsit izzadok is a nap miatt. A hátamon főleg ahol érintkezik az üléssel.
Ha csak meleg van de nem tűz be a nap akkor nincs ilyen.
Ti is így vagytok?
2013. aug. 7. 10:18
1/13 anonim válasza:
A hátamon én is, hiszen ott nincs ventilátor... Egyébként ha máshol is, akkor érdemes lenne elgondolkodni, hogy megbízható ember mondta-e, hogy jól hűt.
2/13 A kérdező kommentje:
Megmértem, 6-8 fokos levegőt fúj be. Annak elégnek kell lennie.
2013. aug. 7. 12:09
3/13 anonim válasza:
Kocsiban én is leizzadok, ha rám süt a nap, pedig nem vagyok nagyon izzadós. Pedig a kocsiban 20 fok van, hideg a kezem, de leizzadok, nem csak a hátamnál. Nem tudom mitől van.:(
4/13 anonim válasza:
Ezt én is tapasztalom, de megszoktam már. És persze ez még mindig nagyságrendekkel jobb, mint klima nélkül.
5/13 anonim válasza:
6-8 fokos levegő? Ne őrjíts már meg, ha neked 38 fokban 8 fokos levegőt fújna be a klímád, akkor nem izzadnál, hidd el :D:D:D
6/13 anonim válasza:
Hátam nekem is megszokott izzadni.
7/13 A kérdező kommentje:
#5: Ne keverd a szezont a fazonnal. Nem az utastér 6-8 fokos. Hanem a levegő ami bejön a szellőzőrostélyokon.
2013. aug. 7. 14:05
8/13 anonim válasza:
Hidd el, tudja, hogy mit jelent... ;) A 6-8 fokos levegő nem csak 6-8 fokot vesz le az eredeti hőmérsékletből. Szóval valószínűleg nem annyit fúj be.
9/13 A kérdező kommentje:
Te szerintem ne írogass ide, ha nem értesz a témához.
Digit hőmérővel kimértem a befújt levegőt, tehát biztosan annyi.
2013. aug. 7. 14:27
10/13 anonim válasza:
Nem véletlenül találták ki az ülésszellöztetést, szerintem egy szuper extra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!