Na még egy okostojás.
te ne haragudjál már de te honnan veszed h nekem nincsenek nagyobb problémáim? G*cifosak mostanában az anyagiak, semmi lóvém, elegem van az életemből, munkát meg nem találok, most boldog vagy az isten áldjon meg? Én is irigylem egyes emberek problémáit, de én ezt a kérdést azért írtam ki, mert mikor autózok, iszonyat bunkók a taxisok, utálom őket mint a szart és fel nem fogom miért csinálnak egyes dolgokat, ezért érdekel h mennyit vezetnek, talán az agyukra megy a sok napi km szám..
Taxiba nem ülök be, mert nincs rá pénzem, ha valami gáz lenne a kocsimmal, csak gyaloglás van, vagy bkv ennyi.
Nem taxis vagyok, de egy taxis ismerősöm 9 év alatt 700.000 km-t ment, és ez csak az egyik kocsija, mert van neki másik is. Persze ő hosszabb távú utakat is bevállal, mint sofőr, de azért nagy része a taxizásból jött össze.
Nyilván ez attól függ milyen városban, és mennyire van meló, de szerintem naponta 100 km körül lehet, viszont ez egy nagyon megközelítő érték.
Szia!
Ez sok mindentől függ, mennyit megy egy nap egy taxi, attól függ melyik társaság-mekkora a tarifa, ugyanoda jár-e vissza minden fuvarért( a csak repteresek akár 300 km), egyébként 80-300 között mozog.
csao.ha meg relevans a valasz,akkor remelem segitek vele.Ez sok mindentol fugg.Ha porog a bolt,egy 10 oras munkanapon kb 200-230 km-t tesz meg az ember egy nap.Ha mondjuk egy gyengebb hetkoznapot nezunk,akkor 120-150 km.De volt mar 300 feletti nap is,bar az nyilvan nem 10 munkaoraval.
A taxisok kozott sem mindenki bunko,de azt keves ember tudja,hogy mindem perc keses utan napletiltasok vannak,tehat nem jokedvukben sietnek sokszor a taxisok.
Udv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!