Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek egy ekkora motoron...

Szerintetek egy ekkora motoron nem nézne ki hülyén egy csaj?

Figyelt kérdés

Itt a motor:

[link]

[link]

Egy 164 centis 50 kilós csaj nem nézne ki hülyén egy ilyen motoron szerintetek? Mi lenne az első benyomás, ha meglátnátok egy ilyen lányt egy ilyen motoron?

Légyszíves értelmes válaszokat!

Előre is köszönöm!

2013. aug. 6. 17:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát én néznék egyet hogy miért választottál sportmotort :D

Amúgy 164cm-vel kétes hogy leér-e a lábad legalább a cipőd orrával, a kg nem számít mert én 175 cm-hez vagyok 62kg

27/F

2013. aug. 6. 17:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem jó a link.

És hol a kép a csajról, hogy eldönthessük? :)

Egyébként egy csaj sehol nem néz ki hülyén, szerintem.

2013. aug. 6. 17:44
 3/6 anonim ***** válasza:
valószínűleg leérne a lábad, de nem tudnád megtartani az 50kg-al, mert egy ilyen motor 200kg körül vannak, van amelyik több van amelyik kevesebb, de 170 kg alatt nem igazán vannak ilyesmi jellegű motorok, én 15 éves vagyok, 60 kg, néha súlyzózgatok, nem vagyok túl gyenge, 60 kg-ot kinyomok fekpadon, de nem bírnám megtartani apám 600-as motorját ami 210kg, ha kicsit is megdől akkor azt se te nem fogod meg, se én nem tudnám megfogni, ameddig álló helyzetben egyenesben van addig még ne tűnik nehéznek, de ha 5-6 centi megdöntöd oldalra onnantól már dől tovább!
2013. aug. 6. 17:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Első benyomás:

Kifakadnék a röhögéstől :D

2013. aug. 6. 18:46
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat!

Utolsó te meg szerintem csajt nem láttál életedben, nemhogy motort...

2013. aug. 6. 21:03
 6/6 anonim ***** válasza:

A második jól mondja, a lány nélkül nem tudhatjuk, jól néz-e ki vagy sem :)

A lábleérés engem is aggasztana, de én pici óvatos mazsola vagyok (kivéve, ha elkap a hév) :P S nem ez volt a kérdés.

#1: Hogyhogy miért választott sportmotort? Amiért más emberek sportmotort választanak, az jött be neki.

2013. aug. 6. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!