Ismer valaki olyan kocsikat mondani, amelyek nagyon hidegben is jók?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kiváncsi, melyek azok az autók, amik "jól tűrik" a hideget. (pl.: vastag üveg, jó motor, vastag karosszéria)2013. aug. 6. 12:21
1/6 anonim válasza:
"Ismer valaki olyan kocsikat mondani"
Az úgy elég laza. :D
Nem értelek. Neked kellene jól bírni a hideget az autóban, vagy azt akarod, hogy induljon el az autó?
(Minden modern fejlesztésű otto és dízelmotor pöccre indul, de még a régebbiek is indíthatók könnyedén)
Ha meg az a célod, hogy ne fázzál, akkor föltekered a ventilátort és pirosra állítod. :)
2/6 anonim válasza:
Szerintem a Szibériába tervezett orosz gépek elég jól bírják a fagyot :)
3/6 A kérdező kommentje:
Azt akartam tudni, melyek azok az autók, amik -40 fokban is beindulnak, mert olvastam, hogy ilyen hideg városokban egész éjjel járatják kell a motort, hogy reggel beinduljon...stb. A rosszul megfogalmazott kérdésért bocs.
2013. aug. 6. 13:06
5/6 anonim válasza:
itt a svéd autók...saab, volvo.. a kanadai/alaszkai kínálatot nem tudom...
persze ott is kell bikázni, vagy járatják a motort.
akár repülő, vagy jobb motoros szán..
6/6 anonim válasza:
Chrysler / Dodge Stratus / Cirrus
Youtube-on fellelni videót 230.000-et futott, szétrohadt, -36 °C-ban pöccre induló benzinesről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!