Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy Peugeot Elystar 125...

Van egy Peugeot Elystar 125 ccm-es injektoros, vízhűtéses robogóm? Többi lent!

Figyelt kérdés
Na szóval, mikor beröffen, azaz mikor hidegen elindítom, rángatva indul el 30km/h ig ( kis gázhúzásnál), viszont ha hidegen tőgázzal indulok vagy 3/4-ed gázzal, akkor semmi rángatás.., üzemi hőfokon, viszont egyáltalán nem rángat( se kis sebességnél se nagynál). Mi lehet a gond ? gyertyát vettem bele már újat, injektor tisztítóval is próbálkoztam már de ugyanolyan maradt..
2013. aug. 5. 23:02
 1/3 A kérdező kommentje:
4T, ezt elfelejtettem írni :D
2013. aug. 5. 23:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez miden robogónál így van legyen 2T vagy 4T ,injektoros vagy karbis. Ha elindulsz hidegmotorral akkor rángat egy kicsit. Sztem mielőtt elinulsz kicsit Túráztasd meg a gázt,vagy járasd 1 percet! :)
2013. aug. 8. 11:11
 3/3 anonim válasza:
Halihó! Ilyen motor vásárlásán gondolkozom (A korlátlan jogsi már meg is van hozzá). Mennyire megbízható? Első kézből még senkitől nem hallottam véleményt. Köszi előre is! Dávid
2014. nov. 12. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!